Ingyenes masnis koszorú karácsonyfadísz horgolás minta

Ezzel az egyszerű, azonnal letölthető ingyenes mintával készítsd el a saját, horgolt masnis koszorú karácsonyfadíszedet. Elkészítheted bármilyen fonallal ezt a szép kis díszt.
Ön itt van:

Tetszik

7

Ezt a szép masnis koszorú karácsonyfadísz mintát most szabadon letöltheted, nem kell mást tenned, csak a lenti letöltés gombra kattintanod!

🎄 Ezt a karácsonyi koszorú ingyenes mintát a Magyar amigurumi tervezők facebook csoport adventi horgolendáriumába készítettem és osztottam meg a csoport tagjaival és a saját követőimmel.
 
🎀 Hogy mi is volt ez a horgolendárium? 2022. decemberében a többi magyar amigurumi tervezővel közösen készítettünk a magyar horgolós közösségnek egy adventi naptárat ingyenes mintákkal. Szerettük volna meglepni a csoportunk tagjait egy olyan kedves gesztussal, amivel ők is ismét átélhetik a karácsonyi készülődés varázsát és ismét izgalommal várják az ünnepet, akár csak a gyerekek. Mindennap más tervező osztotta meg az ingyenes adventi mintáját, végül 23 csodaszép mintával gazdagodott a magyar horgolós közösség. Ha érdekel a többi tervező mintája csatlakozz a csoporthoz és megtalálod őket!
 
✨ A csoporttagok és a követőim Tőlem ezt a masnis koszorú karácsonyfadísz ingyenes mintát kapták ajándékba, ami az ezüstös fonal miatt olyan mintha kissé havas lenne. Nem csak fadísznek, de ajándékkisérőnek vagy kulcstartónak is szép ajándék lehet.
 
Horgoljátok szeretettel, és ezzel is boldog karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek a jövőben is 🙂

Amire szükséged lesz az elkészítéséhez:

    • 2,5 mm horgolótű
    • 7 g sötétzöld pamut fonal (50g/ 125m vékony/sport fonal / fine (2))
    • 7 g piros pamut fonal (50g/ 125m vékony/sport fonal / fine (2))
    • ~3 g ezüst/arany fémszálas, csillogós fonal (20g/190 m; csipke fonal / lace (0))
    • töltőanyag

 

Remélem tetszett a blogbejegyzés, amennyiben igen, kérlek az oldal tetején nyomj egyet a szívecskére!

Bejegyzés megosztása

Ha érdekelnek az új mintáim, nem akarsz lemaradni a horgolásminta tesztelésről, legfrissebb akciókról és nyereményjátékokról iratkozz fel a hírlevelemre most!